bet365

Real Madrid betalar Kepa Arrizabalagas utköpsklausul

Kepa blir Real Madrids enda värvning i vinter

Enligt spansk media kommer Real Madrid endast att göra en värvning i vinter. Det handlar om målvakten Kepa Arrizabalaga som ansluter från Athletic Club.

Det har pratats väldigt mycket om eventuella värvningar i Real Madrid till vintern. Den spanska huvudstadsklubben har haft stora problem under säsongen och ligger vid årsskiftet på fjärde plats i La Liga. Detta efter att ha förlorat årets sista El Clásico hemma på Santiago Bernabéu. Framför allt är det anfallspositionen som man ryktats vilja förstärka men Zidane ser ut att få vänta till nästa sommar. Klubbledningen med Florentino Pérez i spetsen ska nämligen ha bestämt sig för att göra endast en värvning under vinterfönstret. Detta då man vill förstärka målvaktsposten.

SE ÄVEN: LISTA: Tio dyraste målvakterna genom tiderna

Real Madrid betalar Kepa Arrizabalagas utköpsklausul

Kepa ansluter från Athletic Club

Den enda värvningen som marängerna kommer att göra är Kepa Arrizabalaga som ansluter från Athletic Club. Målvakten som är ordinarie i det spanska U21-landslaget har endast ett halvår kvar på kontraktet och kommer inte förlänga med sin nuvarande klubb. Trots det korta kontraktet kommer Real Madrid betala spelaren utköpsklausul. Summan ligger på 20 miljoner euro och Real Madrid vill inte riskera att tappa spelaren nästa sommar då han kan lämna gratis till någon annan klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply