Touré: ”Vi vet vad vi måste göra”

Chelsea och Arsenal har redan blivit utslagna i Champions Leagues åttondelsfinaler och Liverpool fick lämna redan i gruppspelet. Sista Premier League-klubb att ha chansen till vidare avancemang i den ärofyllda turneringen är Manchester City, som dock har en komplicerad uppgift ramför sig ikväll på Camp Nou.

I det första mötet förlorade Manchester City, hemma på Etihad Stadium, med 2-1 mot katalanerna och ikväll krävs nästan ett mirakel för att ta klubben vidare. Något som Yaya Touré, tillbaka efter tre matchers avstängning, siktat in sig på – trots klubbens nuvarande formkurva.

– Den här matchen är väldigt viktig för oss och jag hoppas att vi kommer att leverera i morgon. Vet alla vad vi måste göra, sa stjärnan under gårdagen enligt Daily Express.

– Ägarna har spenderat mycket pengar på att göra detta till en av de bästa klubbarna i Europa. Vi har haft vissa svårigheter men vi arbetar hårt. Och det är inte första gången vi har varit i den här situationen. Vi ska försöka göra det för fansen och klubben och människorna som fortsätter att hjälpa oss.

En av många pressade profiler i Manchester City är managern Manuel Pellegrini och vid ett uttåg ur turneringen ikväll, skulle situationen bli allt mer komplicerad för taktikern.

– Fotboll är så ibland. Förra året var vi lysande, vi vann två troféer och alla sa att Manchester City var en av de bästa klubbarna i Europa. Nu när vi haft en del problem, är vi helt plötsligt det värsta laget i världen. Men vi kan ta itu med det, sa stjärnan.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply