Tottis bomb sänkte Juventus

bet365

Första halvlek var rätt jämn. Mittfältskampen var den som stack ut som mest, då båda lagen spelade riktigt tufft mot varandra. Annars var Juventus det bollförande laget, medan Roma sjönk lågt. Detta var lite överraskande, då Roma sällan spelar med ett så lågt liggande försvar. Det har troligtvis mycket att göra med tränarbytet som skedde nyligen.

Mycket halvchanser skapades trots allt. Pirlo var riktigt nära att sätta dit en frispark, men Steklenburg sträckte ut och räddade snyggt. En händelse skulle dock sticka ut mer än de andra. Totti gjorde en enormt ful stämpling på Pirlos knä. Det var svårt att se om det var med flit, men snyggt var det inte. Pirlo kunde, trots svåra smärtor, spela vidare.

Andra halvlek inleddes bäst av Roma. Spelarna i laget verkade mycket hungrigare än Juve. Detta gjorde att man skapade många lägen och en del tryck. På det viset fick man även till ett mål. Francesco Totti kunde urläckert bomba in, en löst liggande boll, i krysset. Ett av årets snyggaste mål utan tvekan.

Juventus försökte sedan göra allt för en kvittering, men man saknade något idag. Många bra anfall förstördes vid de avgörande momenten. Detta gjorde att man inte fick till en rytm i spelet. Frågan var om tröttheten från tisdagens CL-match tog över?

Roma tog 3 heta poäng i striden om Champions League-platserna.          

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply