Lorient ångar på efter seger

Lorient ligger och lurar i kampen om Europaplatserna. Pappa Gourcuff är skicklig i sin scouting och fortsätter att lyckas. Idag tog man emot Evian från botten av serien och allt annat en seger var en missräkning. Men man lyckades vinna med 2-1 till slut.

Efter 42 minuter fällde Betao Jeremy Aliadiere och samme man förvaltade straffen med ett lågt skott nere till vänster i målet. Lorient skulle även utöka sin ledning med tolv minuter kvar. Barthelme passade Monnet-Paquet som sköt ett fint skott innanför straffområdet, lågt in i målet.

Evian Thonon Gaillard skulle reducera genom straffskaparen Betao på en fin nick efter Ninkovic inlägg. Men gästerna kunde inte trycka in en kvitteringen vilket innebär att man fortfarande befinner sig under strecket. Lorient däremot fortsätter att smyga där uppe.