Tottenham visar stort intresse för Domenico Berardi

Tottenham visar stort intresse för Domenico Berardi

Den unge anfallaren attraktiv för flertalet klubbar

Tottenham Hotspur sägs vara intresserade av Sassuolos anfallare Domenico Berardi men Londonlaget är inte de enda som vill värva den unge italienaren.

Tottenham Hotspur med Mauricio Pochettino i spetsen har länge sökt en anfallspartner till klubbens unge talang Harry Kane och tror sig ha funnit den i italienske Domenico Berardi, enligt Sunday Express. Klubbens andra alternativ i form av Clinton N’Jie och Heung Min Son har än så länge inte riktigt hunnit acklimatisera sig till den engelska Premier League fotbollen som den argentinske tränaren har velat. Det ryktas om att Pochettino skall få en väldigt stor transferfond att röra sig med i sommarens transferfönster och det sägs att en stor summa av dessa pengar skall gå på den italienske framkommande stjärnan. Berardi kommer enligt rapporter kosta Spurs runt 19,7 miljoner pund, en summa värd att lägga för den framåtsträvande klubben som är nära på att få spela i Champions League nästa säsong.

Men enligt den italienska tidningen Tuttosport finns det planer på att behålla 21-åringen i Italien då stora klubbar som Juventus, Inter Milan och AC Milan alla håller ett öga på den unga stjärnan. Juventus intresse av Berardi har funnits ett tag och det sägs att de förbereder en eventualitetsplan ifall Real Madrid skulle kalla tillbaka Alvaro Morata till sommaren, som bara är på lån hos Turinklubben. Enligt rykten skall det finnas en överenskommelse som säger att Juventus har första tjing på Berardi.

Milan har även de kommit fram som möjliga kandidater, då de sägs vilja anställa Sassuolos tränare Eusebio Di Francesco som då skulle försöka få med sig Berardi. Även Inter är med i leken, som gör allt de kan för att försöka nå en Champions League plats och har redan gjort upp diverse planer över spelare att värva inför det kommande transferfönstret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply