Tottenham starkast på Old Trafford

Ännu ett stormöte vankades. Det var dags för Manchester United mot Tottenham. Två storlag, som inte riktigt motsvarat förväntningarna än så länge.

Efter dryga halvtimmen fick dock Tottenham-fansen något att glädjas åt. I den 34:e minuten var en nytänd Adebayor framme och satte dit 1-0.

Det resultatet stod sig till paus. Moyes kan inte ha haft en positiv ton under halvtidssnacket, då att ligga under hemma på Old Trafford är inget man är vana vid.

Halvtidssnacket hjälpte inte Moyes mannar som istället fick se sin målvakt David De Gea hämta bollen ur nät ännu en gång. Denna gången var det Christian Eriksen som gjorde mål. Efter en fin nick i den 66:e minuten stod det alltså 2-0 till bortalaget.

Repliken för ’The Red Devils’ skulle dock komma, och snabbt också. Redan i minuten efter chippade Danny Welbeck in 2-1-målet.

United forcerade, men inget mål kom. Young var nära att fixa straff åt sitt lag då Tottenham-målvakten Hugo Lloris kommit ut farligt. Men domaren Howard Webb friade. 2-1 stod sig matchen ut.

En minst sagt besviken Sir Alex Ferguson skymtades på läktaren ett flertal gånger.