”Tjockis”-Ronaldo slår tillbaka mot Sir Alex

Känslorna har svällat över på många håll och kanter efter Real Madrids vinstmatch mot Manchester United i Champions League i tisdags, vilket ledde till engelsmännens uttåg ur den ärofyllda turneringen. Någon som inte grämer det är brassen Ronaldo, 36, som inför mötet benämndes som den ”gamle och tjocke” av Sir Alex Ferguson, i en jämförelse mellan ’Il Fenomeno’ och Cristiano Ronaldo.

Men den forne toppanfallaren skulle få sin hämnd. Eller i varje fall skulle karma slå tillbaka mot den skotske 71-åringen, menade han. I en hätsk åttondelsfinal blev hemmalagets portugis Nani tilldelad det röda kortet efter en omdiskutabel situation, vilket främjade förlusten för Manchester-klubben. En förlust som var den perfekta comebacken mot Sir Alex, enligt Ronaldo.

”Real Madrid knep igen hans käft åt mig”, säger 36-åringen till brasiliansk media.

”Jag respekterar hans åsikter. Jag är inte pretentiös på det sättet att jag förväntar mig att alla ska tro att jag är bäst. Jag tycker synd om honom för det respektlösa beteende han tog till genom att referera till mig på det sättet. Det är något som inte är bra för någon i hans position.”

”Jag är glad över vad jag har åstadkommit inom fotbollen och över att ha blivit vald som den bäste i världen”, fortsätter Ronaldo. ”Angående min figur har jag inget att tillägga. Han har uppenbarligen inte sett mig sedan ’Medida Certa’ (en reality TV-serie).”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365