Sergio Aguero: ”Jag kommer inte att lämna Manchester City”

Sergio Aguero: ”Jag kommer inte att lämna Manchester City”

Dementerar rykten om en flytt

Det har under en längre tid ryktats om att Manchester Citys stjärnanfallare Sergio Aguero kan komma att lämna klubben för att ansluta med sin barndomsklubb Independiente i Buenos Aires men nu dementerar spelaren själv ryktena.

Sergio Aguero kommer inte att lämna Manchester City, trots ihärdiga rykten om att spelaren kan komma att lämna för att gå tillbaka till sin bardomsklubb Independiente i Buenos Aires, Argentina, efter att hans nuvarande kontrakt med City går ut om tre år skriver The Mirror. Detta är någonting som spelaren också själv har bekräftat tidigare. Men nu säger Aguero själv att han har oavslutade affärer med Manchester City, även om de kan komma att få lyfta Champions Leaguepokalen den här säsongen.

– Det har sagts att jag kommer att åka hem om jag vann Champions League. Men jag kommer inte att gå, sade Aguero till The Mirror.

– Jag har flera år kvar här och Champions League kommer närmare. Jag vet inte om det kommer att bli i år eller inte, men laget gör bättre ifrån sig i Europa och det har alltid varit drömmen. Vi växer och det kommer att finnas ett par chanser till efter detta året.

Manchester City kommer att möta de spanska giganterna Real Madrid i Champions League semifinalerna och Aguero erkänner att det kommer att bli två mycket tuffa matcher. Men han skulle verkligen se fram emot att få möta sin gamla klubb Atletico Madrid, som kommer att möta Bayern München i den andra semin, i en final i Milan nästa månad.

– Jag var inte så överraskad när våran match med Paris Saint-Germain var slut och vi såg att Madrid hade kommit förbi Wolfsburg – Real har verkligen bra spelare som kan göra mål när som helst. Jag hoppades på det bästa för Atletico mot Barca för att de har spelat riktigt bra och Cholo (tränare Diego Simeone) har haft ett par riktigt bra år där, fortsätter Aguero.

– Det gör mig glad att se att det går bra för dem för Atletico kommer alltid att vara en speciellt plats för mig då det var min första klubb i Europa, avslutar argentinaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply