Pep Guardiola vill sälja Yaya Touré och Vincent Kompany

Pep Guardiola vill sälja Yaya Touré och Vincent Kompany

Manchester City kan sälja viktig duo

På söndagsmorgonen skriver den brittiska tidningen Sunday Times att Pep Guardiola vill göra sig av med flertalet spelare, bland annat Yaya Touré och Vincent Kompany.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Yaya Touré kan komma att lämna Manchester City i sommar, detta på grund av att lagets nye tränare blev Pep Guardiola. Spelarens agent har tidigare kommenterat spelarens situation och bekräftat att det kan bli en flytt i sommar.

– Jag vet att Yaya vill lämna klubben. Men innan det hoppas jag att han vinner alla troféer som går, säger spelarens agent Dimitri Seluk enligt The Sun.

På frågan om vad agenten tror att Pep Guardiola har för tankar om spelaren svarar han följande.

– Det är inte frågan om Pep gillar Yaya eller inte, fortsätter han.

Vill göra sig av med flera spelare

Enligt Sunday Times ska Pep Guardiola ha meddelat den engelska klubbledningen att han inte räknar med flertalet spelare. Först och främst ska spanjoren ha sagt att han inte räknar med Yaya Touré och lagkaptenen Vincent Kompany, två spelare som varit fundamentala i Eastlandsklubben under de senaste säsongerna. Även Wilfried Bony, Aleksandar Kolarov, Eliaquim Mangala och Samir Nasri sägs inte ha någon framtid under tränare som sägs ha en värvningsbudget på drygt 200 miljoner pund i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365