bet365

Bekräftat: Totti och Dzeko borta en månad

Roma får klara sig utan anfallarna

Bakslagen fortsätter för Roma i truppen. Francesco Totti får nämligen sällskap på skadelistan av anfallskollegan Edin Dzeko som bekräftat blir borta upp till en månad. Även Seydou Keita är borta från spel i drygt två veckor.

Vi rapporterade tidigare idag gällande födelsedagsbarnet Francesco Tottis lårskada. Uppgifter hävdade tidigare idag att det skulle handla om en frånvaro från spel i upp till två månader. Nu har ett officiellt utlåtande kommit från Roma och med uppgifterna i åtanke är det ett något skönare besked som kommer. Enligt klubben kommer den numera 39-årige stjärnan”bara” bli borta i upp till en månad.

Skadehelvete mot Carpi

Dessvärre finns det fler stjärnor på skadelistan. Den bosniske anfallaren Edin Dzeko som värvades in från Manchester City i somras, drog också på sig en skada i gårdagens 5-1-vinst mot Carpi – och nu står det klart att han får vänta ett tag på nästa match. Roma bekräftar nämligen att spelaren är borta från spel i upp till en månad på grund av en ledbandsskada i det högra knät.

Även Keita borta med skada

Därtill bekräftas också att Seydou Keita ansluter till den allt längre växande skadelistan i Giallorossi. Rom-klubben bekräftar att han blir borta från spel de kommande två veckorna. Precis som för ”Il Capitano” handlar det här om en lårskada och nu missar trion bland annat tisdagens Champions League–möte med BATE Borisov.

LIVE-TV: Se Serie A gratis på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply