Molins är nära comeback

bet365

Guillermo Molins är snart tillbaka i full träning efter sin svåra korsbandsskada som han ådrog sig förra sommaren under en träningsmatch mot Partizan Belgrad.

Dåliga knän är något som flera skickliga fotbollsspelare vet hur det är att ha. En av Allsvenskans bästa spelare, Guillermo Molins, är en av spelarna som har haft ofantlig otur de senaste åren med sina knä. I sin debut för Anderlecht 2011 drog han sitt ena korsband och fick spendera över ett år utanför fotbollsplanen. Olyckan var framme igen när Malmö FF spelade en träningsmatch i Belgrad mot Partizan i somras som uppladdning till Champions League-kvalet och diagnosen var att korsbandet var av igen. Nu har det gått 10 månader sedan skadan ägde rum och det firar Molins med ett skönt besked  – han är snart tillbaka i full form.

Positiva besked hos specialister

Under torsdagen åkte Molins till Belgien för att träffa en klinik som specialiserar sig på knäskador. Väl där blev beskedet oerhört positivt då han kunde sträcka ut benet helt utan smärtor och han fick dessutom reda på att en comeback är nära. Hans agent förklarar lyckan:
– Han är jättejätte glad just nu Guillermo. För första gången kan han nu sträcka ut sitt knä fullt ut. Nu kan han snart göra comeback. Han kommer snart att vara tillbaka. Sedan exakt när det sker får vi se. Men han är frisk igen och kommer att börja träna till 100 procent igen så då är det upp till tränarna när han ska spela igen, säger hans agent till FotbollDirekt.se.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply