Wenger hyllar Sterling inför helgens toppmatch

bet365

På lördag möts Arsenal och Liverpool i en extremt viktig match i kampen om Champions League-platserna och inför matchen väljer Wenger att hylla Raheem Sterling.

Under de senaste veckorna har Arsenal och Liverpool ryktats haft problem med en stjärna vardera. Arsenal uppges ha haft problem med Theo Walcotts kontraktssituation då han inte ska vara villig, för tillfället, att förlänga sitt kontrakt vars utgångsdatum är juni 2016. Raheem Sterling har drygt två år kvar på kontraktet men han har uttryckts sin vilja att fortsätta karriären i en annan klubb. De bägge spelarnas situation har skapat ryktet att en bytesaffär mellan Arsenal och Liverpool kan vara på gång. Även om Arsene Wenger avfärdar pratet om en eventuell försäljning väljer han att hylla Raheem Sterling inför helgens toppmöte mellan lagen.

”Han är en toppspelare”

– Han är en toppspelare. Men jag vill inte blanda mig i det där endast 48 timmar före matchen. Jag respekterar Liverpool och vill inte prata om några försök att värva deras spelare, säger Wenger enligt den så ofta spekulerande tidningen Daily Mirror.

Sterling har gjort en fin säsong för Liverpool hittills, även om hans prestationer och inställning har dalat den senaste tiden. Det har ändå blivit 10 mål på 43 matcher för Sterling och ett handfull assist att lägga till under dessa matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply