Porto jagar Barca-floppen

Portugisisk media skriver under torsdagen att Douglas kan lämna Barcelona för spel i Porto.

Douglas Pereira dos Santos har inte haft någon lyckad sejour i Barcelona. Ytterbacken har endast deltagit i två matcher sen han kom från São Paulo. Värvningen har ifrågasatts extremt mycket och nu ser det ut som att brasilianaren kan komma att lämna den spanska klubben efter säsongen.

Under torsdagen rapporterar den portugisiska tidningen O Jogo att Porto är intresserade av spelarens tjänster. För några dagar sedan offentliggjorde Real Madrid värvningen av den portugisiska klubbens ytterback och enligt rapporter från Portugal vill Porto nu ha Douglas som ersättare. Det har fortfarande inte nämnts något om övergångssumman men med tanke på att Barcelona vill göra sig av med spelaren kommer priset inte var allt för högt. När Douglas kom till Barcelona inför säsongen betalade man omkring 5,5 miljoner euro för försvararen.

Kritiserad övergång

Barcelonas köp av bland annat Douglas och Vermaelen har kritiserats något enormt i Spanien. Den före detta sportchefen Andoni Zubizaretta tvingades avgå efter flera konstiga spelarköp under sin tid i den katalanska klubben. Zubizaretta fick lämna posten som sportchef den 5:e januari i år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365