Bekräftar: Özcan Melkemichel har bestämt sig för ny klubb

Bekräftar: Özcan Melkemichel har bestämt sig för ny klubb

Succétränaren snart klar för ny klubb

Özcan Melkemichel bekräftar att han bestämt sig för en ny klubb, men vill inte avslöja vilken, detta i en intervju med fotbolldirekt.se.

Säsongen 2016 var en av de bästa för Özcan Melkemichel, tränaren tog då upp AFC United Allsvenskan och hyllades runt om i fotbollssverige. Under de senaste veckorna har det pratats om ett klubbyte för tränaren till bland annat Hammarby IF och Djurgårdens IF. På senare tid har det varit främst som Djurgårdens nya tränare, men Melkemichel är fåordig angående klubbvalet.

– Jag kan inte direkt säga vilken klubb det handlar om, men jag har nu bestämt mig. Det är detaljer som återstår och kommer att bli helt klart inom max två, tre dagar, skulle jag säga, säger han och fortsätter:

– Det har tagit tid, men det är ett stort beslut det handlar om och det är viktigt att ta rätt beslut

Förlänger med Radetinac

Djurgården har förlängt med mittfältaren Haris Radetinac, som nyligen kom tillbaka efter en korsbandsskada bara för att i juli drabbas av en liknande skada igen, vilket innebär att han måste rehabtränas och hans framtid i Djurgården har sett osäker ut, men nu står det klart att han förlänger.

Djurgårdens Haris Radetinac har haft en otrolig otur under de senaste säsongerna. För två säsonger sedan åkte han på en korsbandsskada, vilket höll honom borta från spel i 10 månader. Därefter hann han enbart börja träna men redan i första matchen tillbaka, i april i år, trampade han snett och olyckan var framme igen. Det visade sig vara ännu en korsbandsskada vilket innebar att han inte kunde spela någonting mer säsongen ut.

Fler tränarbyte relaterade artiklar:

Odds – nästa tränare att få sparken i Allsvenskan 2017

Odds – vem blir Djurgårdens nya tränare?

Odds – vem blir Hammarbys nya tränare?

Odds – Norges nästa förbundskapten?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply