Everton in i jakten om Manchester Uniteds Memphis Depay

Tottenham in i jakten på Memphis Depay

Memphis Depay till Uniteds ligakonkurrent?

Holländaren kom som en stjärnvärvning inför den gångna säsongen och inledde bra men har fått sitta på bänken under Jose Mourinho och kan nu lämna Old Trafford, detta redan i vinter.

I helgen spelade Manchester United 1-1 hemma mot West Ham United i en match där Zlatan Ibrahimovic nätade och Jose Mourinho skickades upp på läktaren. En spelare som inte var med i matchen var Memphis Depay och mycket tyder nu på att 22-åringen har gjort sitt på The Theatre of Dreams, i alla fall under den närmsta tiden.

Enligt Sky Sports sägs spelaren jagas av Everton som sägs vilja antingen låna eller köpa loss holländaren vars säsong inte ser ut att bli vad han tänkt sig. Klubben som spelar sina hemmamatcher på Goodison Park är dock inte ensamma om att ha visat intresse för spelaren. Enligt tv-kanalen har en mängd klubbar hört av sig för att fråga om spelarens situation och Depay har nu en hel lista med klubbar att välja mellan, om det skulle bli så att han lämnar Manchester i vinter. Lag som AC Milan, Juventus, AS Roma, Sunderland, Wolfsburg, Spartak Moskva och Galatasaray ska alla ha frågat efter spelaren vars kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply