Alex Dyer på väg till Elfsborg

Alex Dyer nära Elfsborg

Östersunds lagkapten nära konkurrenten

Alex Dyer ser ut att lämna Östersund. Det hävdar Sportexpressen som uppger att mittfältaren lämnar Östersund för den allsvenska konkurrenten Elfsborg efter den pågående säsongen. 

– Vi kommenterar aldrig något kring spelare som det ryktas om, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till Sportexpressen. 

Östersund har gjort en stark säsong som nykomling och ligger just nu på en trygg nionde plats i den allsvenska tabellen. Fem poäng före, på en femteplats, parkerar Boråslaget IF Elfsborg. Nu uppger Sportexpressen att Östersund ser ut att tappa en av sina bästa spelare till klubben efter den här säsongen.

Poängstarkast i ÖFK

Spelaren det rör sig om är nämligen klubbens lagkapten Alex Dyer, som från sin mittfältsposition stått för sju mål och sex assist den här säsongen, vilket gör honom till lagets bästa poängplockare den här säsongen. Dyers kontrakt med Östersund går ut den här säsongen, och mycket talar nu för att 26-åringen lämnar Norrlandsklubben gratis.

– Det är mycket rykten om spelare just nu. Vi kommenterar aldrig något kring spelare som det ryktas om, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till Sportexpressen.

Elfsborg har tidigare även visat intresse för Örgrytes yttermittfältare Sebastian Ohlsson, men enligt Göteborgs Posten ser Ohlsson ut att i stället hamna i IFK Göteborg.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply