bet365

Manchester United och Juventus jagar Pepe

Manchester United och Juventus jagar Pepe

Sitter på ett utgående kontrakt

Real Madrids försvarsklippa Pepe sitter på ett kontrakt som går ut i slutet av säsongen men Real är inte villiga att förlänga två år med mittbacken, vilket har satt igång alarmklockor hos Manchester United och Juventus som båda behöver försvarare.

Real Madrid sitter på en värdefull och stark försvarare i den kontroversielle men effektiva Pepe. Försvararen har spelat i klubben sedan 2007, alltså i nio år, och kan se sig själv avsluta sin karriär i huvudstadsklubben. Pepe har ett kontrakt med Los Merengues som går ut i slutet av säsongen och försvararen vill gärna förlänga med klubben, men ännu har ingenting skett och tiden börjar allt mer rinna ut för 33-åringen och enligt den spanska tidningen AS så är anledningen till att Real skjutit på förlängningen då de inte är beredda att skriva på det tvåårskontrakt som Pepe vill ha för säkerhet.

Detta innebär att de båda parterna måste komma fram till någonting, och det snart, för då försvararen kan gå gratis i vinter är chansen stor att han kommer att gå till en klubb som faktiskt vill ha honom. Den spanska tidningen skriver vidare att flera stora europeiska klubbar sägs vara intresserade av den åldrande försvararen, däribland Manchester United och Juventus. United behöver förstärka sitt försvar och skulle kunna behöva en erfaren spelare, medans Juventus är kända för att ta in de något äldre spelarna och ändå lyckas finna effektivitet och form. Även Chelsea och Milan ryktas jaga den erkände försvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply