Uppgifter: Coentrão nära lämna Real Madrid

Coentrão på väg hem till Portugal

Enligt portugisisk media kan Real Madrids ytterback lämna klubben för spel i hemlandet inför nästa säsong.

Fabio Coentrão ser ut att återvända till Benfica i sommar, det rapporterar den trovärdiga tidningen Correio da Manha under lördagen. Spelaren är den som ligger bäst till att förstärka Benficas vänsterbacksplats och det enda som saknas för att spelaren ska dra på sig den röda tröjan är hans egen underskrift.

Spelarens lön som för tillfället ligger på 2,5 miljoner euro per år ska dock vara en av de ämnen som man fortfarande inte har kommit överens om men de portugisiska mästarna ska vara optimistiska kring situationen. Enligt tidningen kommer man försöka komma fram till en lösning där klubbarna delar på försvararens lön vilket gör att båda klubbarna blir nöjda med affären som arrangerats ihop av stjärnagenten Jorge Mendes.

Respekt för Benfica

Benfica ska enligt uppgifter till tidningen vilja intensifiera förhandlingarna då man vet att andra större klubbar har frågat om 27-åringens signatur. Bland annat Paris Saint-Germain och Manchester United ska vara två de mest intresserade klubbarna att knyta åt sig spelaren men Benfica har ett litet övertag.

”Ryktena som gått angående att jag skulle vilja spela för Sporting är falska, skulle jag återvända för spel i Portugal kommer jag endast att spela i Benfica”  sa spelaren för ett tag sedan ochAs Águias’ hoppas nu på att Coentraos kärlek för klubben ska väga tillräckligt mycket för en återkomst till Estádio da Luz.

Fabio Coentrao lämnade Benfica i juli 2011 för en summa upp emot 30 miljoner euro och har kontrakt med Real Madrid till och med 2019. Hans insatser i den helvita tröjan har varit blandade med fina insatser i bra matcher men har även vid ett flertalet tillfällen inte ens varit uttagen till matchtruppen. Förra säsongen deltog han i nya ligamatcher men bara fem av de spelade han från start.

SE ÄVEN: Presidenten: ”Han är bättre än både Guardiola och Mourinho”

SE ÄVEN: Bekräftar: Jackson Martínez till AC Milan

SE ÄVEN: Officiellt: Sunderland värvar från AIK

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply