bet365

Bekräftar: Jackson Martínez till AC Milan

Jagad av Europas toppklubbar – väljer Milan

Jackson Martínez har bestämt sig för att spela sin fotboll i Milano nästa säsong och efter Copa América kommer han att skriva på för AC Milan.

Portos eftertraktade anfallare Jackson Martínez kommer att lämna klubben för att skriva på för AC Milan, det bekräftades av flera parter på fredagskvällen. Övergången som kommer att kosta Serie A-klubben omkring 25,5 miljoner pund är en av sommarens större överraskningar då många trodde att den duktige colombianen skulle välja ett lag som spelar i Champions League. Bland annat ska Arsenal och Liverpool ha varit seriöst intresserade av att kontraktera spelaren som gjort hela 92 mål på endast 132 matcher i den blåvita klubben.

Under fredagskvällen bekräftade Portos president Pinto da Costa att spelaren har bestämt sig för att fortsätta sin fotbollskarriär i Italien och AC Milan då San Siro-klubben är en av de lag som erbjudit sig att betala spelarens utköpsklausul som ligger på 25,5 miljoner pund.

”Jackson Martínez har valt Milan. Före han gick på semester berättade han att han ville lämna. Utköpsklausulen ligger på 35 miljoner euro och den förhandlar vi inte om” berättade da Costa för klubbens egna tv-kanal.

”Jag fick precis veta att Jackson valt Milan. Det är vad han vill och jag bryr mig inte om destinationen så länge han är lycklig” avslutade klubbens president efter intervjun på fredagskvällen.

Milanpresidenten bekräftar

Även Milans president Silvio Berlusconi har bekräftat att anfallaren med största sannolikhet kommer att spela i den rödsvarta tröjan nästa säsong.

”För tillfället är vi inne i slutförhandlingarna med Porto om Jackson Martínez, han är väldigt nära att bli en Milan-spelare” berättar han för AC Milan Channel i samband med att Portos president även kommenterat de pågående förhandlingarna.

SE ÄVEN: Courtois var Real Madrids förstaval – sjuk prislapp hindrade affären

SE ÄVEN: Officiellt: Sunderland värvar från AIK

SE ÄVEN: Officiellt: Iago Aspas tillbaka till moderklubben

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply