Uppgifter: Cambiasso lämnar Leicester för Premier League-konkurrent?

bet365

MITTFÄLTSVETERANEN RYKTAS BYTA LEICESTER MOT WEST HAM

Esteban Cambiasso och Leicester City gjorde en fantastisk resa undra andra halvan av årets Premier League. Från jumbo till nytt kontrakt, och Cambiasso var i högsta grad en viktig del i lagets framgångar. Nu sitter argentinaren på ett utgående kontrakt och skulle mittfältaren lämna sägs West Ham vilja förstärka med Cambiassos signatur. 

Berg och dalbana i Leicester City

Efter 315 matcher och legendstatus i Inter valde Cambiasso att ta nästa steg i karriären inför 14/15. Något förvånande var det Leicester City som vann dragkampen om 34-åringens signatur trots intresse från större klubbar, bl.a. Tottenham. Cambiasso blev snabbt en ledarfigur i klubben och säkrade en plats på mittfältet och hyllades av både fans och tränare.

Vid nyår låg Leicester och Cambiasso på en förödande sistaplats i Premier League och många räknade ut att laget skulle ha någon chans att stanna i Premier League. Cambiasso och de andra blåklädda visade upp stor form när de gick och säkrade kontraktet i Premier League. Tränaren Nigel Pearson gick omedelbart ut efter säsongen och berättade att klubben hoppades få behålla Cambiasso som stått för en lysande säsong.

Intresse från PL-konkurrent 

Före detta Inter och Real Madrid-stjärnans kontrakt går ut sista juni, och nu är det många som undrar vad hans framtidsval blir. Pearson har gått ut med att han tänker ge Cambiasso den tid han tar för att fatta sitt beslut, och det är beräknat att ett fullständigt beslut skall vara taget när spelaren kommer tillbaka som semestern.

Intressantaste transferskvallret är det faktum att nya West Ham-tränaren Slaven Bilic sägs ha satt Cambiasso högt upp på sin önskelista inför kommande säsong. Med sin rutin och fortfarande starka prestationsstandard så väntas West Ham ge sig in i kampen på allvar de närmaste dagarna. Skulle det mynna ut i ett seriöst budkrig så kan Leicester få det svårt med tanke på att West Ham har stundande Europa League-spel som väntar – något som kan få Cambiasso att överväga att lämna de blåklädda.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365