Uppgifter: Allsvensk återkomst för Nabil Bahoui?

Uppgifter: Allsvensk återkomst för Nabil Bahoui?

Mittfältaren kommer inte till spel i Hamburg

Efter att ha spenderat större delen av sin tid i Hamburg SV som en bortprioriterad bänkvärmare, ryktas svenske mittfältaren Nabil Bahoui nu vara nära att lämna klubben, och det talas om en återkomst i Allsvenskan för den 26-årige yttern.

Det har inte varit lätt för Nabil Bahoui i Hamburg SV i tyska Bundesliga, sedan han kom dit i januari 2016. Det har blivit väldigt lite speltid för mittfältaren, som har gjort sitt bästa för att sätta sitt namn på kartan. Tränarbyten och kamp om nedflyttning har inte heller bidragit till Bahouis chanser.

Bahoui, som kom till Hamburg från saudiarabiska Ahli, har under en tid ryktats vara nära på att lämna klubben. Enligt uppgifter till FotbollDirekt och Hamburgs officiella hemsida kan en flytt nu vara nära. Hamburg uppger på sin hemsida att Bahoui inte kommer att deltaga i sommarens första träningsläger, då han ligger i förhandlingar med andra klubbar.

FotbollDirekt skriver att Grasshoppers i Schweiz skall vara intresserade av den svenske yttern, men att det även ryktas kraftigt om att Bahoui kan göra en återkomst till Allsvenskan. Mittfältaren, som tidigare har spelat i Brommapojkarna och AIK, och därmed inte är helt främmande för det svenska spelet, ryktas nu vara på väg tillbaka till Sverige. Förra årets allsvenska vinnare Malmö FF sägs ligga i slutförhandlingar med stjärnan. Malmö, som fick en ny tränare efter den allsvenska vinsten i form av Magnus Pehrsson, har satsat på att vinna ännu en titel och ligger för närvarande bra till, på en förstaplats efter 13 spelade omgångar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply