BOMBEN: Nabil Bahoui förhandlar med Malmö FF

BOMBEN- Nabil Bahoui förhandlar med Malmö FF

Malmö FF kan värva Nabil Bahoui

Enligt Sportbladet förhandlar Malmö FF med Hamburg om en övergång för spelaren som lämnade AIK 2015 för spel i Al-Ahli.

Nabil Bahoui kan vara på väg att återvända till Allsvenskan redan i sommar, detta om man tror på uppgifterna som Sportbladet kommer med. Enligt tidningen ska Malmö FF ligga i förhandlingar med Hamburg om en affär där 26-åringen kan gå till de regerande svenska mästarna.

Hamburg klarade sig kvar i den tyska högstaligan med endast en poäng säsongen 2016/2017 och då klubbledningen planerar en storrensning i laget är Bahoui ett av namnen som kan komma att få lämna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Malmö FF-spelarna 2017

Redan i vintras ryktades det om att Bahoui öppnade för spel i Malmö FF men tillslut valde han att stanna i tyska Bundesliga där han den gångna säsongen endast startade vid ett tillfälle. Då sa spelaren att det finns ett lag i Sverige som ligger honom nära hjärtat.

– Vi får se. Det är inte bra att stänga dörrar har jag lärt mig. Det finns ett lag i Sverige som ligger mig varmt om hjärtat och det är inte Malmö, sa Bahoui då.

Sportbladet skriver att Malmö FF ser spelaren som en möjlig ersättare till Yoshimar Yotún vars kontrakt går ut efter säsongen och jagas av både amerikanska och turkiska klubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply