bet365

David Mitov Nilsson och Nikola Tkalcic förlänger med IFK Norrköping

bet365
David Mitov Nilsson och Nikola Tkalcic förlänger med IFK Norrköping

Skadade duon förlänger med Peking

IFK Norrköping förlänger med två viktiga spelare. I dag offentliggjorde klubben att man skriver nya kontrakt med målvakten David Mitov Nilsson och mittfältaren Nikola Tkalcic. 

Både Nikola Tkalcic och David Mitov Nilsson har fått årets allsvenska säsong förstörda av skador. Nu kommer dock ett glädjebesked för både spelarna och klubbens fans – ”Peking” förlänger med duon.

– När spelare hamnar i den här typen av situation med utgående kontrakt så är det viktigt att ta ansvar som klubb, säger tränaren Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

David Mitov Nilssons nya kontrakt sträcker sig över tre säsonger, medan Nikola Tkalcics förlängs över nästa säsong.

–Nikola är en spelare som över tid har presterat väldigt bra och kanske nådde sin topp vid skadetillfället – och det råder ingen som helst tvekan om Davids kvalitéer som målvakt, säger Jens Gustafsson.

David Mitov Nilsson och Nikola Tkalcic säger följande till IFK Norrköpings hemsida:

– Det känns jättebra – jäkligt kul så här på årsdagen av guldet i Malmö. En fantastiskt skön känsla att det är klart, säger Mitov Nilsson.

– Förhoppningsvis så kan jag börja lite med bollen snart och jag kommer närmare en comeback. Jag kommer inte hinna att börja träna med laget innan säsongen är slut men på semestern så kommer jag stanna här och träna och försöka komma tillbaka till början av nästa säsong. Folk förväntar sig att jag ska komma tillbaka till samma nivå – jag ska inte göra dom besvikna, säger Tkalcic.

IFK Norrköping ställs i den sista allsvenska omgången mot IFK Göteborg och slåss tillsammans med AIK om andraplatsen bakom redan klara segraren Malmö FF i tabellen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply