Inter vill värva Marco Verratti i vinter

Inter vill värva Marco Verratti i vinter

Marco Verratti lämnar PSG?

Enligt fransk media kan Marco Verratti lämna Paris Saint-Germain då han inte alls kommit överens med lagets nye tränare Unai Emery denna säsong.

Marco Verratti och framtiden i Paris Saint-Germain är två saker som ser ut att glida ifrån varandra för var dag som går. Offentligt säger båda parterna att mittfältaren gärna stannar på Parc des Princes men enligt flera rapporter ska Verratti inte alls vara nöjd med lagets nye tränare Unai Emery som inte heller kommer överens med spanjoren Jesé Rodríguez.

Nu rapporterar Le Parisien att Marco Verratti är på god väg att lämna den franska huvudstadsklubben för att återvända till Serie A där Inter erbjuder honom 6 miljoner euro i lön per säsong. Enligt tidningen har Inter presenterat ett bud på italienaren värt 50 miljoner euro, ett bud som PSG sägs acceptera. Tidigare i oktober har även spelarens agent gått ut och berättat att Verratti kommer lämna PSG.

Det är dock oklart om spelaren kommer att lämna Ligue 1 redan i vinter eller om det blir efter säsongen men en sak är säker, Marco Verratti trivs inte längre i de sydvästra delarna av Paris.

Spelaren har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021, ett kontrakt som förlängdes så sent som i i början av augusti månad.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply