Supertalangen på väg till Arsenal

Supertalangen på väg till Arsenal

Wan-Bissaka till Arsenal?

Aaron Wan-Bissaka slog igenom i slutet av förra säsongen för Crystal Palace där han i mars blev utsedd till lagets bästa spelare. En spelare som ingen tidigare hade hört talas om väckte allas ögon när han stormade fram på the Eagles högerkant. Nu nästan ett år senare verkar Arsenal ha fått upp ögonen för den unge högerbacken och är mer än villiga att betala de 40 miljoner Euro som Crystal Palace kräver för spelaren.

Enligt den engelska tidningen Daily Mail ska Arsenal förra veckan ha sänt sin scout Brian McDermott för att se hur Aaron utvecklats. Den snabbe ytterbacken ska ligga på Arsenal tränare Unai Emerys önskelista då han har ett löpsteg utöver det vanliga tillsammans med en stark defensive och skulle passa in i Emerys sätt att spela fotboll och med tanke på att Arsenals nuvarande högerback Hector Bellerin är långtids skadad och att Lichtsteiner inte presterat på den nivå man hoppats på så känns det mer än rimligt att förstärka just den positionen.

Arsenal verkar dock helst inte vilja betala de 40 miljoner Euro som the Eagles vill ha för sin högerspringare utan istället vilja göra en så kallad klassisk ”swap deal” där Arsenals egna unga högerbackstalang Ainsley Maitland-Niles tillsammans med den utlånade Reiss Nelson ska ingå. Något som skulle uppröra många supportrar inom klubben då man ser på dessa som sina egna.

SE ÄVEN: Arsenal fortsatt intresserade av Cengiz Under

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply