Superettanklubb värvar från Malmö FF – som kan sälja Enoch Kofi Adu

bet365

Malmö FF kan sälja mittfältsstjärna och backtalang

Enoch Kofi Adu har under de senaste två åren imponerat stort i Malmö FF, och föga förvånande kan det innebära att en utländsk klubb värvar honom i vinter. Skåneklubben uppges vara öppna att sälja honom, samtidigt som man kan sälja Alexander Blomqvist till Trelleborgs FF.

Malmö FF har haft flera imponerande spelare under sina äventyr i Champions League, men en av få som har varit med båda åren som laget har deltagit i tävlingen är Enoch Kofi Adu, som är något av en nyckelspelare för Skånelaget. Nu kan han säljas av klubben, om rätt bud kommer. Intressenter lär det inte vara brist på, då den tuffe mittfältaren har stått för genomgående stabila insatser för sitt lag, både i Allsvenskan och i Europa. Det är Kvällsposten som kommer med uppgifterna om att man kan sälja Adu.

”Trivs bra här”

Även om många spelare drömmer om att ta sig vidare från Allsvenskan ut till de europeiska storligorna verkar inte Adu ha bråttom bort från Malmö.

– Här i Malmö har jag fått spela stora matcher, det är dem man lever för. Jag känner att jag har presterat bra här, jag trivs bra här och fokuserar på att vara här, säger spelaren till Kvällsposten.

Han tänker inte kommentera ryktena, och inte heller om det finns något konkret bud att ta ställning till.

– Som sagt. Min agent sköter allt det där. Jag har fullt fokus på Malmö just nu, säger Kofi Adu till tidningen.

Kan sälja Alexander Blomqvist till Trelleborgs FF

En annan spelare som kan lämna Malmö FF är talangen Alexander Blomqvist, vars kontrakt löper ut. Han var utlånad till Värnamo, där han spelade samtliga 30 matcher, men han tänker inte skriva på för dem. Istället kan det bli nyuppflyttade seriekonkurrenten Trelleborgs FF för 21-åringens del, enligt Fotbolltransfers.

– Mycket talar för det just nu och besluter hänger mycket på att Blomqvist jobbat med tränaren Patrick Winqvist och att vi känner att det kan vara ett bra steg för hans utveckling, säger agenten Nima Modyr till Fotbolltransfers.com.

– TFF verkar bygga någonting bra för framtiden och han vill vara med på det tåget, fortsätter han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply