Denni Avdic ryktas tillbaka till IF Elfsborg

Återkomst till Allsvenskan för Denni Avdic?

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen under tisdagen ska den före detta allsvenska skyttekungen Denni Avdic vara på väg hem till Sverige för spel i Elfsborg.

I somras bröt han kontraktet med AZ Alkmaar och har varit klubblös sedan dess, nu öppnar Denni Avdic för en flytt hem till Allsvenskan där Elfsborg ska vara det lag som är mest intressant.

– Denni funderar just nu på vad han ska göra och överväger olika alternativ. I övrigt har jag inga kommentarer, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen under tisdagen ska anfallaren ha fått ett kontraktsförslag av Elfsborg men Avdics agent är fåordig.

– Kopplingen med Elfsborg är naturlig. Men som jag precis sa så har jag inga mer kommentarer.

Borås Tidning rapporterade i slutet av oktober att Avdic tränat med laget och då berättade även tränaren Magnus Haglund att man ville skriva kontrakt med spelaren.

– Den dagen Denni vill vända hem gör vi allt för att det ska passa och vi vet var vi ha varandra där. Han är en toppspelare, stor och stark och fantastisk på att hålla fast bollen, sa Haglund.

Förutom Elfsborg ska även Rosenborg ha visat intresse för att ta del av spelarens tjänster.

Klubben bekräftar intresse

 

När det blev känt att spelaren tränade med Elfsborg uttalade sig klubbens sportchef positivt till en återkomst för Avdic.

– Vi skyndar långsamt. Vill Denni fortsätta karriären i Elfsborg är det självklart så att vi är intresserade av det, men där är vi inte än.

Avdic själv sa följande till BT i slutet av oktober:

– Jag försöker att vara så öppen som möjligt, men självklart har tanken att vända hem slagit mig.

 

Denni Avdic lämnade Elfsborg för spel i Werder Bremen 2010 efter att ha gjort 19 mål i Borås-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply