Suarez tystade kritikerna när Liverpool körde över Norwich

Två extremt formsvaga lag kom till Carrow Road för att lyfta sig över strecket. Norwich låg näst sist inför matchen, och Liverpool låg överraskande tredje sist med endast tre inspelade poäng på de inledande fem matcherna.

Endast 76 sekunder in i matchen skulle Liverpool ta ledningen. Luis Suarez drev in från kanten och avslutade i Ruddys främre hörn, skottet var svårt att ta för John Ruddy. Samme man, Suarez, skulle fortsätta sin show när han i den 38e minuten stal bollen från Michael Turner och sköt en snygg bredsida in i bortre härnet vilket innebär 0-2.

Endast två minuter efter halvtidsvilan fick Suarez en boll från Sterling i djupet. Han spelade in, fick tillbaka den från backen, innan han spelade Sahin fri som enkelt sköt in 0-3 till Liverpool.

Tio minuter senare var det ombytta roller. Sahin spelade bollen till Suarez som fick stå hur länge som helst och måtta in skottet i bortre hörnet. Svagt försvarsspel från Russel Martin i Norwich. Nu fick alltså Suarez sitt hattrick och matchbollen. Hans enda tidigare hattrick i EPL kom mot Norwich förra säsongen.

Norwich kom fram i 61a minuten från högerkanten. Russel Martin sköt rakt på Pepe Reina, och åter igen gjorde Reina ett svagt ingripande och bollen studsade rakt ut till Morison som enkelt sköt in 1-4 på halvvolley.

Gerrard gjorde 1-5 mycket turligt. Sterling kom fri på kanten, spelade in i mitten mot Gerrard, som utanför straffområdet, sköt på Barnett och bollen gick i en otagbar båge för John Ruddy.

Även den gamle rörmokaren Grant Holt skulle få göra ett tröstmål. Han fick bollen på kanten i den 87e minuten, han drev in i straffområdet och placerade in bollen i bortre hörnet á la Suarez.

Slutresultatet blev alltså en blytung seger för Liverpool och en krisstämpel på Norwich, som än inte har vunnit och lyfter inte sig över strecket.