bet365

Stoke ute efter nya anfallare

bet365

Mark Hughes, 50, tog över som manager för Stoke i maj och efter att ha blivit varse om klubbens anfallsuppsättning har han inte gjort någon hemlighet av att han vill förstärka sitt lag offensivt. Nu har walesaren fått upp ögonen för två anfallare som han vill få till Britannia Stadium.

Den ene är Borussia Mönchengladbachs holländske landslagsanfallare Luuk de Jong, 23, som fanns med i Nederländernas EM-trupp 2012. Stoke skickade ut scouter till Gladbachs 2-1-seger mot Schalke men fick vänta till den 83:e minuten innan de Jong kom in i spel.

23-åringen har bara spelat 71 minuter på hela säsongen efter en dispyt med tränaren Lucien Favre och är desperat till en flytt för att öka sina VM-chanser.

Den andre spelaren var till och med överens om en flytt till Stoke i januari – men han fick inget arbetstillstånd.

Amerikanen Juan Agudelo är kontraktslös efter att hans avtal med New England löpt ut och den 21-årige anfallaren besökte Stoke förra veckan. Nu är Premier League-klubben ivriga på att göra ett andra försök för att få arbetstillståndet beviljat, men de måste vänta till mitten på mars innan de ansöker på nytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply