Stefan Selakovic segerskytt i sin sista match för IFK Göteborg

Det var dags för den sista och 30:e omgången i Allsvenskan 2012. På Gamla Ullevi i Göteborg skulle ”Blåvitt” ta emot Djurgårdens IF. Det var en match som handlade om att ta poäng för att ta en mittenplats i tabellen.

IFK Göteborg började matchen marginellt bättre än ”Järnkaminerna” som också var med på noterna i början av matchen. Hemmalaget hade dock ett litet spelövertag och Stefan Selakovic som spelade sin sista match i den blåvita tröjan. Han fick länge ta emot hyllningar från publiken och det blev inte sämre när han bara minuter innan paus satte 1-0 på frispark.

I andra halvlek gick matchen lite fram och tillbaka och båda lagen hade ett par bra lägen att göra mål, men målvakterna i båda lagen (Alvbåge och Höie) spelade bra.

På stopptid byttes också Stefan Selakovic ut och fick ta emot publikens hyllningar efter 8 säsonger i ”Blåvitt”.

Matchen slutade 1-0 vilket innebär att IFK Göteborg tar 3 poäng och slutar med 39 poäng på en sjundeplats i Allsvenskan för tredje året i rad. Djurgården slutar med 37 poäng på en niondeplats.