Napoli tappade poäng mot Torino

Napoli var tvungna att ta tre poäng hemma på San Paolo mot mittenlaget Torino för att hänga med i kampen om scudetton tillsammans med Juventus och Inter. Men Gianluca Sansones kvitteringsmål i slutminuterna satte stopp för Napolis firande under söndagseftermiddagen.

Napolis stjärnduo med den uruguayanske anfallaren Edinson Cavani och den slovakiske mittfältaren Marek Hamsik fixade 1-0 till hemmalaget redan efter sex minuters spel när den förstnämnde satte dit bollen bakom belgaren Jean-Francois Gillet.

Bortalaget bytte in Matteo Brighi mot Alessandro Gazzi redan i halvtidsvilan, men det var ett annat byte från Giampiero Ventura som förändrade matchutgången. Med tjugo minuter kvar byttes Gianluca Sansone in till förmån för Alessandro Sgrigna.

Och när Nicolo Frustalupis mannar trodde att de kunde pusta ut och fira segern, kvitterade Sansone till 1-1 i den 90:e minuten för Torino. Han fick gult kort för sitt målfirande men det verkade inte bekomma honom så värst mycket.

Målvakten Gillet hann bli varnad för maskning i slutet av matchen, innan domaren blåste av för full tid och förkunnade att matchen slutat oavgjort. Napoli ligger för tillfället på tredjeplats i tabellen med 23 poäng och Torino är trettonde bästa lag i Italien med sina elva poäng.