bet365

Officiellt: Samir Nasri till Sevilla

Officiellt: Samir Nasri till Sevilla

Tredje City-spelaren att lånas ut

Manchester City har under dagen gjort officiellt att de har skickat ut flertalet seniorspelare på lån och nu har spanska La Ligalaget gjort officiellt att Samir Nasri sluter upp med spanjorerna på ett säsongslångt lån.

Manchester City har under sommaren värvat in många nya spelare. Sammanlagt har de landat på åtta stycken nyförvärv, som alla har potential och som tränare Pep Guardiola ser någonting i. Detta innebär dock även att spelare måste lämna, och under dagens Deadline Day har nu hittills tre stycken seniorspelare i Manchester City annonserats vara på väg bort. Tidigare idag har det blivit klart att målvakten och City-ikonen Joe Hart, som har varit i klubben i tio år, har lämnat på ett säsongslångt lån till italienska Torino efter att Guardiola gjort klart att han inte kommer att få spela, då Guardiola hellre ser nyförvärvet Claudio Bravo mellan stolparna, samt Wilfried Bony som har fått lämna på ett säsongslångt lån till Stoke City för att få lite speltid.

Nu rapporterar Sevilla på sin officiella hemsida att de har gjort klart med Manchester City om värvningen av playmakern Samir Nasri på ett säsongslångt lån. 29åringen åkte ner till Spanien på tisdagskvällen, som vi på Silly Season Sverige rapporterade om, för att närvara vid förhandlingar med Citys sportdirektör Txiki Begiristain. Värvningen av Nasri blir klubbens tionde värvning för sommaren.

För ett par dagar sedan uppges att Guardiola skall ha sagt att Nasri kan stanna i Manchester City ”om han vill hjälpa oss och vara del av någonting” skriver Daily Mail. Fransmannen kom tillbaka till försäsongsträningen överviktig och som det verkade blev han enbart kastad åt sidan av Guardiola i takt med att alla de andra nyförvärven landade. Sedan tros dock den före detta Barcelonatränaren ha ändrat sig då han menade på att Nasris kvalitet ”är på en annan nivå”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply