Uppgifter: John Guidetti högaktuell för Celta Vigo

La Liga-klubben utmanar om svenske EM-vinnaren

Svensken John Guidetti är efter succén i U21-EM på jakt efter en ny klubbadress. Nu kommer rapporter om att spanska Celta Vigo ska vara en kandidat till landslagsmannens signatur.

Den 23-årige svenske anfallaren John Guidetti spelade förra säsongen på lån hos skotska mästarna Celtic, där en bra höst följdes upp av betydligt mindre förtroende under våren. En anledning bakom detta var att stjärnan helt enkelt inteskulle bli kvar i den skotska klubben och därmed prioriterades bort till förmån av andra spelare.

Samtidigt löper hans nuvarande kontrakt ut med Manchester City efter den här månaden,vilket betyder att han kan gå till en ny klubb utan någon form av övergångssumma mellan klubbarna. Och efter den stora succén i U21-EM tidigare den här sommaren, där Sverige tog guld efter en riktig straffrysare mot Portugal, har klubbarnas intresse lyfts till skyarna för målgöraren.

Kan bli klar för Celta Vigo inatt

Nu kommer nästa klubb in för den svenske landslagsmannen. Enligt uppgifter från den lokala spanska tidningen Faro de Vigo ska La Liga-klubben Celta Vigo vara med i slaget om spelaren. Rapporterna från tidningen säger att samtal redan ska vara påbörjade mellan parterna och att de ska vara så långt gångna att en övergång kan bli bekräftad så tidigt som inatt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365