bet365

Uppgifter: Valencia letar efter ersättare till Alves

Gerónimo Rulli kan ersätta Diego Alves mellan stolparna

Diego Alves har under den senaste tiden ryktats vara påväg bort från Valencia. Klubben letar nu efter ersättare och kan nu ha hittat sin framtida burväktare i Uruguay.

Valencias målvakt, Diego Alves, har varit en stabil sista utpost i närmare fyra säsonger för klubben. Intresset för den smidige målvakten har trappats upp under våren och Liverpool har nämnts som en potentiell klubbadress för brasilianaren. Den spanska klubben har påbörjat sin jakt på en ny förstemålvakt ifall Alves skulle försvinna och man sägs ha siktat in sig på en 23-årig argentinare som den senaste säsongen varit utlånad till Real Sociedad.

Imponerande första säsong i La Liga

Målvakten som toppar Valencias önskelista heter Gerónimo Rulli och är en jättetalang som spås en lysande framtid inom toppfotbollen.

Rulli, som fostrats i Estudiantes från Argentina, ägs för närvarande av Deportivo Maldonado som spelar i den uruguayanska högstaligan. Under den gångna säsongen spelade Rulli i David Moyes Real Sociedad, där det blev 26 matcher för den 187 centimeter långe målvakten.

Valencia, som lyckades att kvalificera sig till nästa års Champions League via en fjärdeplacering i tabellen, ser sin chans att ro övergången i hamn då Rullis kontrakt med Deportivo Maldonado löper ut om drygt en månad, vilket betyder att han kan gå som en free agent till La Liga.

Även Manchester City och Napoli sägs hålla ögonen på den talangfulle argentinaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply