bet365

Officiellt: Real Madrid värvar Álvaro Odriozola

Officiellt: Real Madrid värvar Álvaro Odriozola

Odriozola skriver på för Real Madrid

Ytterbacken har under en längre tid kopplats ihop med Real Madrid. Nu står det klart att spelaren flyttar till den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrid har under det senaste året satsat på att värva unga spelare. Förra sommaren hämtade man in bland annat Theo Hernández och Dani Ceballos och nu har man gjort klart med en ny spelare. Det är högerbacken Álvaro Odriozola som gått med på att flytta till marängerna. På torsdagskvällen bekräftar Real Madrid att man har värvat högerbacken och att Odriozola skriver på ett sexårskontrakt med sin nya klubb. Det är endast läkarundersökningen som återstår innan 22-åringen lämnar Real Sociedad för spel på Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid har bekräftat att man kommer betala spelarens utköpsklausul på 40 miljoner euro så fort läkarundersökningen är genomförd.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

Jagad av flera klubbar

Det är inte bara Real Madrid som under det senaste året varit på jakt efter försvararen. Även Atlético de Madrid och FC Barcelona ska ha anmält sitt intresse för att värva baskiern men tillslut föll valet alltså på Real Madrid.

Odriozola kan tävlingsdebutera för sin nya klubb i mitten av augusti månad då Real Madrid möter Atlético de Madrid i UEFA Super Cup.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365