Bekräftar: Paulinho kan lämna Barcelona i sommar

bet365
Bekräftar: Paulinho kan lämna Barcelona i sommar

Barcelona kan sälja Paulinho i sommar

Mittfältaren som endast gjort en säsong i den spanska storklubben kan komma att lämna i sommar. Detta då det finns erbjudanden från flera klubbar runt om i världen. Spelaren själv är inte säker på sin framtid.

Barcelonas mittfältare Paulinho Bezerra pratade om sin framtid efter att ha blivit utslagna i VM i matchen mot Belgien. Till spansk radio säger brassen att han har flera erbjudanden att lämna Camp Nou under sommarens transferfönster.

– Jag kommer åka till Barcelona för att prata med min representant om ämnet. Jag har ett erbjudande från Kina och ett från en annan klubb men det är inte säkert att jag lämnar. Vi måste prata om det först, säger spelaren efter uttåget från VM i Ryssland.

Det finns flera klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Det är bland annat hans tidigare klubb Guangzhou Evergrande som ska vara villiga att köpa tillbaka mittfältaren i sommar. Man skulle då även dubbla lönen från förra sejouren i klubben. Spelaren trivdes väldigt bra i Kina under sin förra etapp i landet och då han troligen inte kommer vara en startspelare under den kommande säsongen överväger han nu att lämna Camp Nou för spel i den kinesiska superligan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor – spelare för spelare

Paulinho har kontrakt med FC Barcelona som sträcker sig till klubben till och med sommaren 2021. En flytt tillbaka till Kina kan komma att kosta drygt 50 miljoner euro. Barcelona betalade 40 miljoner euro för spelarens tjänster när han anslöt sommaren 2017.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply