bet365

Zinedine Zidane ville behålla Pepe i Real Madrid

Zindane: Låt Pepe stanna i Real Madrid tills han inte vill längre

Det ryktas om att den portugisiske landsmannen och Real Madrid-försvararen Pepe är på väg att lämna den spanska huvudstaden för spela i Kina. Någons om hoppas att han stannar är Real Madrids tränare Zinedine Zidane.

Pepe har redan en saftig lön i Real Madrid, men nu kan han komma att få en ännu högre om han väljer att flytta till Kina i sommar. Kanske kan han inte utmana Carloz Tevez med sina 6,2 miljoner kronor i veckan, men han kan säkerligen fördubbla sin lön i Kina jämfört mot den han har nu i Real Madrid.

För det var runt jul som spansk media började rapportera att den portugisiske mittbacken var på väg att lämna Real Madrid. Han uppgavs då bevakas av då kunna gå till Hebei Fortune redan under januarifönstret, nu väntas han dock gå till sommaren istället.

Hoppas mittbacken stannar

Men en som hoppas på att han stannar är Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane.

– Om jag vill att han ska stanna? Det är klart, Pepe kan fortfarande en viktig del av vår trupp. Men vi kan inte tvinga någon. Han bör lämna när han känner att det är rätt tid att gå vidare, säger tränaren enligt den spanska tidningen Marca.

Vill du se spansk toppfotboll live? På tisdag möter Barcelona Atletico Madrid i Copa del Rey.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply