Barcelona vill värva Isco – men vägrar betala

Barca kan värva Real Madrid-stjärnan – men gör det endast gratis

Isco vägrade enligt Marca igår att skriva på ett nytt kontrakt med den spanska giganten Real Madrid. Nu fortsätter spansk media med sina rapporter om att mittfältaren skulle vara på väg att gå till huvudkonkurrenten Barcelona.

Real Madrid och FC Barcelona har en lång historia av rivalitet som sträcker sig till det spanska inbördeskriget i slutet av 1930-talet. Det blir därför extra uppmärksammat när en spelare från den ena klubben är på väg till den andra, som i det här fallet.

För igår blev det klart, i alla fall enligt Marca, att Isco vägrat skriva på ett nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben. Tidigare har det ryktats om att Barca velat värva honom, något som det nu fortsätter att spekuleras om.

Kan värva honom – men bara gratis

Den spanska tidningen AS skriver under dagen att Barcelona ska vara intresserade av att värva honom, men enbart om han lämnar sommaren 2018, vilken han då kommer göra som bosman, det vill säga utan att en annan klubb kommer behöva betala för honom.

Barcelona har tidigare uppgetts jaga PSG:s Vietto för att ersätta Andres Iniesta med. Isco är dock ett namn som ständigt återkommer. Hur hög lön den spanske mittfältaren skulle få är dock oklart.

Barcelona spelar den kommande veckan semifinal i Copa del Rey mot Atletico Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply