Premier League-klubbar rycker i Real Madrid-anfallaren Mariano Díaz

Real Madrid-produkten Mariano kan lämna – för Premier League

Uppgifter i Spanien berättar om att Real Madrid-anfallaren Mariano Díaz är på väg att lämna klubben. Enligt den spanska tidningen Marca har bland annat tre lag från engelska Premier League försökt värva honom, dessutom klubbar i Serie A, Bundesliga och spanska La Liga.

Real Madrid har kommit av sig efter den fina starten på säsongen och med tränaren Zinedine Zidane. Efter att ha kommit upp i 40 matcher i sträck utan att förlora tog det till slut stopp efter att Sevilla blivit för starka i ligan och vann med 2-1.

Efter det åkte de regerande Champions League-mästarna ut ur Copa del Rey, där Barcelona i semifinalen istället får möta Atlético Madrid. I de senaste ligamatcherna har det förvisso blivit sex poäng av sex möjliga, men spelet har hackat rejält för det spanska huvudstadslaget.

Kan gå till PL – vill stanna

En som inte kan lastas för den tunga perioden är anfallaren Mariano Díaz. Den katalanskfödde anfallaren gick till Real Madrid som en jättetalang redan som 16-åring och är nu 23, men är bara tredjevalet efter Karim Benzema och Alvaro Morata.

Enligt spansk media har bland annat Premier League-klubbarna West Ham, Leicester och Southampton visat intresse samt Serie A-giganten Juventus. Totalt ska uppemot 20 klubbar vara intresserade av att värva honom, men Mariano själv vill stanna i klubben där han spenderas de senaste sju säsongerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365