Uppgifter: Real Madrid presenterar erbjudande för Kylian Mbappé

Uppgifter: Real Madrid presenterar erbjudande för Kylian Mbappé

Kylian Mbappé sitter på ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain och är fri att förhandla med andra klubbar efter årsskiftet. Nu kommer uppgifter om att Real Madrid kommer presentera ett erbjudande för att locka till sig spelaren efter säsongen.

Turerna kring Real Madrid och Kylian Mbappé fortsätter. De spanska giganterna har varit efter den franske superstjärnan under flera år men i varje gång har man fått nobben. Nu vill man göra ett nytt försök att knyta till sig 25-åringen, enligt både spansk och engelsk press.

Enligt The Athletic kommer Real Madrid att lägga fram ett erbjudande och sätta en deadline på mitten av januari för spelaren att ta ställning till om han vill flytta till den spanska huvudstaden.

Den Madridbaserade tidningen Diario MARCA skriver att Real Madrid erbjuder spelaren en lön på 26 miljoner euro netto per säsong samt en sign on-bonus på 130 miljoner euro. Samma erbjudande som låg på bordet under 2022 när spelaren tillslut valde att förlänga med PSG.

Samtidigt skriver Talksport att Liverpool är med i racet om spelarens underskrift då Mbappé har en bra relation med klubben och tränare Jürgen Klopp.

SE ÄVEN: Uppgifter: Engelska storklubben utmanar om Gyökeres

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply