Uppgifter: Martin Ödegaard jagas av engelska storklubbarna

Uppgifter: Martin Ödegaard jagas av engelska storklubbarna

Martin Ödegaard till Premier League?

Mittfältaren som hittat formen i Real Sociedad under hösten finns på önskelistan hos flera engelska klubbar. Nu gör trion upp om norrmannens underskrift.

Det har skrivit spaltmeter kring Martin Ödegaard under de senaste åren. Redan som 16-åring värvades han till Real Madrid men efter en svår förstatid i klubben har Ödegaard varit utlånad till flertalet olika klubbar. För närvarande spelar Ödegaard i Real Sociedad dit han är utlånad och i den baskiska klubben har det verkligen blivit succé. Nu skriver brittisk press att flera engelska klubbar ska vara intresserade att knyta till sig mittfältaren, antingen i vinter eller nästa sommar.

Det är The Sun som skriver om intresset från de brittiska öarna och att framför allt Manchester United ska ha riktat blickarna mot mittfältaren. Hos The Red Devils finns sedan tidigare den norske tränaren Ole Gunnar Solskjaer och nu kan de båda komma att förenas på Old Trafford om en affär går igenom. Enligt samma tidning ska United vara beredda att betala upp emot 30 miljoner euro för att knyta till sig spelaren.

Det är dock inte bara United som visat intresse för 20-åringen. Även Liverpool och Arsenal sägs vara väldigt intresserade av att få till en affär. Det är dock oklart hur mycket Real Madrid kräver för att släppa Ödegaard som har kontrakt med klubben till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Martin Ödegaard

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply