Real Madrid intresserade av Gabriel Jesus

Real Madrid intresserade av Gabriel Jesus

Gabriel Jesus till Real Madrid?

Den spanska huvudstadsklubben har under det senaste året haft problem med målskyttet. Nu siktar man in sig på Gabriel Jesus för att förstärka anfallslinjen.

Efter att Cristiano Ronaldo lämnat Real Madrid har marängerna haft det väldigt svårt att göra mål. I somras värvades Eden Hazard in från Chelsea men då belgaren inte alls hittat formen i sin nya klubb ska Real Madrid nu ge sig ut på transfermarknaden i vinter för att hämta in en anfallare. Flera stora namn har kopplats ihop med Los Blancos och och skriver spansk press att ett nytt namn finns på klubbens önskelista.

Enligt siten Defensa Central ska Real Madrid vara väldigt intresserade att hämta in brassen under vinteruppehållet. Gabriel ska ha blivit erbjuden till Bayern Munchen redan i somras men då tyskarna tackade nej till spelarens tjänster kan Real Madrid istället bli nästa destination för 22-åringen.

I Real Madrid finns anfallsspelare som Karim Benzema, Luka Jovic, Vinicius och Eden Hazard men trots det har målskyttet inte kommit igång. Klubben stänger därför, enligt siten, inte dörren för Jesus att ansluta under det kommande transferfönstret.

Spelaren sägs vara långt ifrån nöjd med situationen i Manchester City då han på senare tid fått väldigt sparsamt med speltid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City glömmer inte Skriniar 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply