Bekräftar: Thomas Partey vill inte lämna Atlético Madrid

Bekräftar: Thomas Partey vill inte lämna Atlético Madrid

Thomas Partey stannar i Atlético

Mittfältaren som denna säsong växt ut till en av lagets viktigaste spelare vill inte lämna Atlético Madrid. Det säger spelarens agent under torsdagskvällen.

Thomas Partey har under sin tid i Atlético Madrid gått från klarhet till klarhet. Denna säsong har det blivit en startplats för ghananen på Diego Pablo Simeones mittfält. Parteys insatser har gjort att flera lag från Premier League fått upp ögonen för 26-åringen. Med en utköpsklausul på endast 50 miljoner euro är det flera lag som är intresserade av spelaren, men nu stänger hans agent dörren för en flytt.

– Vi är väldigt lugna och det som händer just nu är precis det Thomas vill. Han vill spela och vara en viktig pjäs i Atlético. Vi kommer inte försöka förstöra detta på något sätt utan tar allt som det kommer, säger Daniel Jiménez till radiokanalen Onda Cero under torsdagskvällen.

‘Thomas’ har tidigare kopplats ihop med bland annat Arsenal och Manchester United, två klubbar som sagts vara beredda att betala utköpsklausulen för att knyta till sig mittfältaren.

Spelaren har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply