Uppgifter: Gareth Bale vill lämna Real Madrid efter säsongen

Uppgifter: Gareth Bale vill lämna Real Madrid efter säsongen

Bale har fått nog av Zidane – vill lämna Real Madrid

Walesaren som redan i somras hade ena foten utanför Real Madrid ska nu ha bestämt sig för att lämna klubben. Detta sommaren 2020.

Ryktena och cirkusen king Gareth Bale verkar aldrig ta slut. Redan i somras sa Zinedine Zidane att det bästa skulle vara om walesaren lämnar Real Madrid så snabbt som möjligt. Då pratades det om en flytt till Kina efter sex år i den spanska huvudstadsklubben. En flytt blev dock aldrig av men relationen mellan de båda är fortfarande spänd. Nu utbrister dock Bale enligt spansk press att han vill lämna efter säsongen.

Det är tidningen Diario AS som på framsidan av sin tisdagsbilaga skriver att Bale har tröttnat på hur han blir behandlad av lagets tränare och att han vill lämna Santiago Bernabéu efter säsongen. Totalt skulle det bli sju säsonger för Gareth Bale i Real Madrid om spelaren lämnar klubben efter säsongen.

Bales kontrakt med marängerna sträcker sig till och med sommaren 2021. Tidigare har det pratats om en flytt antingen till Kina eller tillbaka till Premier League.

SE ÄVEN: LISTA: 10 saker du inte visste om Gareth Bale

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply