Uppgifter: Barcelona och Real Madrid gör upp om Fabián Ruiz

Uppgifter: Barcelona och Real Madrid gör upp om Fabián Ruiz

Fabian Ruiz jagas av giganterna

23-åringen som slagit igenom i Napoli efter flytten från Real Betis finns på radarn hos både Real Madrid och Barcelona.

Fabian Ruiz finns på önskelistan hos flera storklubbar i Europa. Nu skriver spansk press att Real Madrid och Barcelona är de som är mest intresserade av att knyta till sig mittfältaren. Ruiz som slog igenom i Real Betis skulle i så fall återvända till La Liga efter spel i Serie A. Det återstår att se hur mycket de båda klubbarna är beredda att betala för 23-åringen. Napoli har dock sagts kräva minst 60 miljoner euro för att släppa spanjoren nästa sommar. Italienarna betalade 30 miljoner euro när spelaren anslöt för för två säsonger sedan.

För Real Madrids del ser man Ruiz som en plan B om varken Paul Pogba eller Christian Eriksen skulle skriva på för den spanska huvudstadsklubben.

Det är tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om de båda klubbarnas intresse att köpa Ruiz inom en snar framtid.

Napoli vill förlänga med spelaren

Spelarens nuvarande kontrakt med Napoli sträcker sig till och med sommaren 2023. Nu vill italienarna dock förlänga överenskommelsen med Ruiz för att spanjoren inte ska lämna efter säsongen. Detta samtidigt som lönen skulle höjas avsevärt om spelaren stannar ytterligare tid i klubben.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona ger inte upp om Neymar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply