Uppgifter: Barcelona ger inte upp om Neymar

Uppgifter: Barcelona ger inte upp om Neymar

 Griezmann kan lämna – för att göra plats för Neymar

Fransmannen som inte fått någon lyckad start i FC Barcelona kan nu komma att lämna för spel i Paris Saint-Germain. Detta samtidigt som Neymar återvänder till Camp Nou.

Redan innan Antoine Griezmann skrev på för FC Barcelona pratades det om att fransmannen skulle kunna bli en del av en affär för att hämta tillbaka Neymar till La Liga. Efter många om och men skrev fransmannen på för ‘Barca’ men klubben lyckades inte köpa loss Neymar från Paris Saint-Germain. Detta då Ousmane Dembélé inte gått med på att flytta till den franska huvudstadsklubben. Nu skriver fransk press att Barcelona vill göra ett nytt försök att värva Neymar.

Le10Sport skriver under lördagsmorgonen att de regerande La Liga-mästarna istället kommer försöka erbjuda Antoine Griezmann plus pengar i utbyte för att värva tillbaka 27-åringen som tidigare spenderat fyra säsonger på Camp Nou.

“Pratar inte så mycket”

För ett par dagar sedan uttalade sig både Antoine Griezmann och Lionel Messi om deras relation och det lät inte helt övertygande från någon av de. Fransmannen sa nämligen att de båda inte pratar speciellt mycket samtidigt som Messi sa att han inte hade några problem med den före detta Atlético-spelaren.

SE ÄVEN: Ander Herrera: “Neymar bör vinna Ballon d’Or”

Tagit Barcelona till domstol

Det är dock inte helt problemfritt mellan FC Barcelona och Neymar. Brasilianaren har nämligen tidigare dragit Barca inför domstol. Detta för att inte ha fått sin bonus när han skrev på sin sista kontraktsförlängning med Barcelona. Detta då superstjärnan skrev på för PSG endast ett par månader efter han satt pennan på pappret. Tidigare i veckan möttes de båda parterna i domstolen i Barcelona men utan att komma fram till en lösning. Det återstår att se om Barcelona tillslut värvar in Neymar som stämt klubben för att få ytterligare 26 miljoner euro, en summa som stod inskriven i det senaste kontraktet.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply