Uppgifter: Erling Håland på Real Madrids radar

Uppgifter: Erling Håland på Real Madrids radar

Real Madrid siktar in sig på Erling Håland

Anfallaren som slagit igenom i Salzburg ska finnas på Real Madrids önskelista. Detta för att förstärka den offensiva linjen inom kort.

Real Madrid må leda La Liga framför FC Barcelona och Atlético Madrid. Spelet har dock varit långt ifrån det man hoppats på och varken Eden Hazard eller Luka Jovic har producerat särskilt många mål. Nu rapporterar spansk press att marängerna har i planera att hämta in en anfallare antingen i vinter eller efter säsongen.

Det är Diario AS som rapporterar om Real Madrids intresse. Klubben vill fortsätta med sin policy att värva unga spelare och Håland är nästa namn som Zidane vill hämta in. Det är dock oklart hur mycket spanjorerna ska vara beredda att betala för anfallaren som denna säsong stått för elva mål på åtta matcher i Red Bull Salzburg.

Det återstår när Håland lämnar Österrike men skulle han fortsätta i samma fina form är det endast en tidsfråga innan en flytt till en större liga blir av. Förutom Real Madrid ska Manchester United med Ole Gunnar Solskjaer i spetsen ha visat intresse för 19-åringen.

Håland har kontrakt med sin nuvarande klubb till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Mesut Özil tänker på att lämna Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply