Skummaste oddsen du kan spela på i fotboll

Skummaste oddsen du kan spela på i fotboll

Inom fotbollsbetting är den absolut vanligaste och mest klassiska marknaden 1X2. Det är den marknaden vi förknippar med betting på fotboll. Sedan dess har bettingen evolverat och massor av nya marknader har tillkommit som över/under, målgörare i matchen och antal kort som kommer att delas ut. Eftersom att fotbollen innehar några av världens färgstarkaste utövare händer det att det går överstyr ibland. Luis Suarez som vid tre tillfällen i sin karriär har bitit sina motståndare är ett bra exempel på annorlunda marknader som har gått att spela på från olika spelsidor.

Innan Luis Suarez kom till Barcelona var det känt att Real Madrids mittbackspar Pepé och Ramos gick hårt åt Messi i El Clasico mötena. När övergången av Suarez blev klar gjordes det skämtsamma Youtube videos där Real Madrid försvaret fick se upp eftersom att Barcelona hade fått sin egen bad boy.

Under VM 2014 fanns det marknader där spelbolagen erbjöd sina spelare att spela på att Luis Suarez skulle bita sina spelare. Det var precis vad som inträffade då han bet Giorgio Chiellini i matchen mot Italien, men domaren såg aldrig incidenten och han kom undan med det. Självklart var det spelare som hade spelat på att det skulle inträffa och vann på det spelet. Ett annat annorlunda spel du har kunnat spela på är om Tysklands tränare Joachim Löw skulle peta sig i näsan eller till och med ”stoppa ner handen i byxorna”. Det har sedan det uppmärksammades under VM 2010 varit ett återkommande bet att lägga hos spelbolagen.

Vad är Spelarspecialer?

Det är främst under de stora internationella turneringarna som EM och VM där mediebevakningen är som störst spelbolagen lägger till dessa marknader till deras utbud. I de stora ligorna som Premier League, La Liga och Serie A är det mer fokus på spelarspecialer. Det kan innebära att du bettar på att en specifik spelare ska göra ett nickmål i matchen eller att en specifik spelare missar straff under en match. Unibet och Betsson erbjuder oftast massa roliga spelarspecialer. Coolbet är ett annat spelbolag du kan hitta annorlunda marknader hos med bra odds.

Något annat vanligt förekommande i spelarspecialer är att kombinera två marknader. Det kan handla om att du kan spela på att Messi gör sista målet i matchen och även slår en assist till första målet som görs. Det är inget lätt spel att få in, men fördelen är att oddsen är väldigt höga. Livebetting är ett annat bra tips för att hitta lite mer udda marknader eftersom att det läggs till och tas bort marknader under matchens gång.

Vad är de konstigaste oddsen du kan spela på idag?

Ett intressant spel som ligger ute hos Unibet är vad Henke Larsson kommer att göra efter Helsingborg. Kommer han att fortsätta tränarkarriären, och isåfall i vilken klubb? Hos Betsson kan du spela på deras boostade tripplar. Det innebär att du lägger ett spel på tre redan utvalda spel med förhöjda odds, går alla spelen in vinner du. Betsson har även en hel kategori avsedd för fotbollsspecialer som uppdateras löpande med nya marknader. Exempel på marknader du kan hitta är ”Titelspecialer”, ”Tränarspecialer” och ”Prisspecialer”. I ett spel som ”Titelspecialer” kan det handla om att lägga ett spel på hur många troféer Barcelona kommer att ta under säsongen.

Vinnarspel Erling Braut Haland

Hos 888 Sport hittade vi en väldigt annorlunda marknad under deras vinnarspel. Du kan spela på hur många mål Norges nya stjärnskott Erling Braut Haland som spelar i Red Bull Salzburg gör i årets upplaga av Champions League. Den marknaden du kan spela på är om han gör över eller under 5.5 mål. I Red Bull Salzburgs första Champions League match för säsongen gjorde han hat-trick. Om han fortsätter vara lika produktiv kommer han lätt över 5.5 mål.

Kvinnlig tränare i Premier League och andra lite mer udda odds

Unibet Danmark har för tillfället en kul marknad du kan spela på som vi hoppas på att den även dyker upp i Sverige. Du kan spela på om ett lag i Premier League kommer att tränas av en kvinnlig tränare. De mest ovanliga oddsen dyker främst upp under de stora internationella turneringarna som EM och VM. Oftast är det en händelse som först uppmärksammas i media som sedan sprids vidare till spelbolagen och en ny marknad skapas. Även om det är under dessa stora turneringar de flesta skumma oddsen uppmärksammas som mest är det alltid värt att hålla koll på de marknader som finns inom alla olika ligor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365