Uppgifter: Eden Hazard blir Real Madrids bäst betalde spelare

Uppgifter: Eden Hazard blir Real Madrids bäst betalde spelare

Eden Hazard blir bäst betalt i Real Madrid

Efter att Cristiano Ronaldo lämnat Real Madrid är nu den spanska huvudstadsklubben på jakt efter en ersättare. Det mesta tyder på att det blir Eden Hazard som blir lagets bäst betalde spelare.

Eden Hazard är den spelare som Real Madrid riktat in blickarna på för att värva i sommar. Belgaren är ersättare till Cristiano Ronaldo som lämnade för Juventus tidigare i juli och nu kommer uppgifter om att Hazard blir klubbens bäst betalda spelare. Det är Todomercardoweb som kommer med uppgifter om att Real Madrid ska ha erbjudit Hazard en årslön på 15 miljoner euro per säsong. Skulle Chelseas nummer 10 lämna för spel på Estadio Santiago Bernabéu blir han bäst betald tillsammans med Gareth Bale som även sitter på samma lön. Därefter befinner sig Sergio Ramos och Toni Kroos en bra bit efter på lönelistan.

Hazards nuvarande lön ligger på drygt 11 miljoner euro per säsong och Chelsea är beredda att höja siffran till 17,6 miljoner euro för att få Hazard att stanna.

Skulle Hazard lämna för Real Madrid tar han en plats på listan över världens bäst betalda fotbollsspelare.

Chelsea sänker prislappen

Chelsea har tidigare varit väldigt stränga med att man inte vill sälja Hazard till vilket pris som helst. Real Madrids första bud ligger på 100 miljoner euro plus bonusar men har förkastats direkt av Londonklubbens ledning som har satt en prislapp på 225 miljoner euro. Nu skriver dock både belgiska Het Laatste Nieuws och Libertad Digital att Chelsea kan tänka sig att förhandla från 150 miljoner och uppåt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply