Bekräftar: Neymar fortsätter i PSG nästa säsong

Bekräftar: Neymar fortsätter i PSG nästa säsong

Ingen flytt för Neymar

Real Madrid kommer att få vänta ännu längre. Under natten bekräftade nämligen Neymar att han inte kommer att flytta från Paris Saint-Germain under sommarens transferfönster.

Det har pratats väldigt mycket om Neymars framtid under de senaste månaderna. Efter endast ett år i Paris Saint-Germain sades den brasilianske superstjärnan kunna vara på väg att lämna Parc des Princes för spel i Real Madrid. Flera tidningar menade att en övergång endast var en fråga om tid och att de båda parterna var överens om en flytt. Nu bekräftar dock huvudpersonen själv att det inte blir någon övergång i sommar.

– Jag fortsätter här och jag har kontrakt med Paris Saint-Germain. Jag gick hit för det var en ny utmaning, ett nytt ställe och med ett hopp om att uppnå de mål som klubben satt. Jag tänker inte på att flytta, säger anfalalren till brasilianska Fox Sports

Vid flera tillfällen har Real Madrid gått ut och meddelat officiellt att man inte har några planer på att värva Neymar som sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2022.

Neymar lämnade Barcelona för spel i Ligue 1 under sommaren 2017 då han blev världens dyraste fotbollsspelare med en prislapp på 222 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply